reklama

Ráj pro všechny cestovatele

Čerstvě spuštěný cestovatelský portál cklub.cz představuje jedinečný projekt, jehož šíře u nás nemá obdoby. Na jedné stránce kombinuje vyhledávač zájezdů, akčních nabídek i sociální síť, v níž nadšení cestovatelé mohou sdílet zážitky formou textu i fotografií. Co všechno tedy na cklub.cz najdete? Pomůžeme se vám hned zorientovat a vybrat to nejzajímavější.

Inspirace před každou cestou

Výběr dovolené dnes představuje projekt, do kterého se musíme pustit mnoho měsíců dopředu před vlastním cestováním. Nabídky se na nás hrnou na každém rohu a cestovní kanceláře se předhánějí v tom, aby nás nalákaly na ty nejkrásnější profesionálně pořízené fotografie. Mnoho z nás ale spíš než na inzerci cestovky dá na radu kamaráda, který danou destinaci již navštívil.

Portál ckklub.cz sdružuje zkušené cestovatele, kteří vám umožní dopředu se dozvědět, kam je nejlepší zamířit, na co si dát pozor a kdy vyrazit. Na stránce najdete nepřeberné množství praktických informací v podobě průvodců po destinacích, letištích a aerolinkách. Ať už se chystáte do Albánie nebo Zanzibaru, na cklub.cz čeká detailně a pečlivě sepsaný průvodce pro celý svět.

Zajímavosti a rady, které jinde nenajdete

Víte, jak se dostat autem do Itálie? Nebo jak je to s cestováním v těhotenství? Pokud ne, tak se to můžete dozvědět na blogu, který čtivě podává informace o nejrůznějších úskalích a radostech cestování. Samotní uživatelé mohou pak snadno vytvářet a publikovat vlastní cestopisy. Nejsou přitom házení do jednoho pytle. Vyhledávat (a přidávat) můžete v cestopisech podle toho, jestli vás zajímají hory, dobrodružství, rodinné zájezdy nebo jiná z dalších kategorií. Každý z nás cestuje jinak, tak proč se nepodělit o právě váš způsob užívání si světa s ostatními?

Nejlepší nabídky na jednom místě

Když se nabažíte fotek od ostatních, přečtete si zajímavé cestopisy a proletíte všechny destinace v průvodcích, nezbývá než vybrat dovolenou stvořenou přímo pro vás. Přehledný vyhledávač vám umožní porovnat first i last minute nabídky od cestovních kanceláří. Kromě toho si ale můžete prohlédnout i nejaktuálnější akční nabídky, které vás dopraví do destinace snů se slevou. A abyste neskončili někde, kde vám zkazí dobrý dojem špatná hotelová obsluha či poloha, můžete se jedním klikem přesunout k recenzím hotelů.

Portál ckklub.cz je tu pro vás, ať už jste každý týden v jiném časovém pásmu, nebo vyrazíte na dovolenou jednou za rok s rodinou. Na ckklub.cz se můžete na cesty připravit i pochlubit zkušenostmi. Dobrodružství má mnoho podob, stačí jenom vyrazit.