Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena si dala deset piv a sedla s dětmi do auta. Jízda skončila nehodou

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Praha - Namol opilou ženu, která sedla do vozidla s dětmi své kamarádky, zadrželi krátce po dopravní nehodě pražští strážníci. Případem se nyní zabývají dopravní policisté.

Vozidla, které blokovalo provoz v Jeseniově ulici, si o víkendu všimla autohlídka strážníků. Auto mělo uražený kus přední části, mnoho oděrek a u přechodu pro chodce byla poškozená a posunutá betonová zábrana.

"U vozidla stála žena, která byla zjevně opilá a pořád se smála. Sotva se držela na nohách a nesrozumitelně cosi mumlala," uvedla policejní mluvčí Irena Seifertová. K tomu, že řídila vozidlo, se s úsměvem přiznala a dodala, že se nic neděje a chce jít spát.

"Na dotaz, zda něco vypila, se opět začala smát a odpověděla: "Asi deset piv." Pak chtěla nasednout na místo řidiče a z místa odjet," popsala Seifertová. V tom jí ale jeden ze strážníků zabránil a když ji upozornil na to, že by mohla skončit v poutech, odpověděla něco v tom smyslu, že by vůbec nebyla proti.

Dechové zkoušce se ale jednačtyřicetiletá žena odmítla podrobit. Podle svědků celé události měla řidička v době spáchání dopravní nehody ve vozidle dvě děti mladší deseti let. Ty si odvedla neznámá žena ještě před příjezdem hlídky městské policie.

"Údajně mělo jít o děti její kamarádky. Svědci ještě uvedli, že se hned po nehodě žena z vozidla doslova vypotácela. Strážníci opilou řidičku předali hlídce dopravní policie," dodala mluvčí. Škoda, kterou způsobila na cizím majetku, byla vyčíslena na částku přibližně 80 tisíc korun.

Témata:  dopravní nehody

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 12:42

Senát posunul nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů k prezidentovi

Senát ve středu na návrh zákonodárců ODS a TOP 09 rozhodl, že nebude projednávat nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů a umožní tak jejich přijetí. Senátoři vyřadili novelu občanského zákoníku z programu navzdory odporu lidovců. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy