Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hromadná nehoda zabklokovala dopravu na D1 ve směru na Brno

D1 směrem na Brno
D1 směrem na Brno
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Brno - Nehoda několika aut zablokovala v pondělí kolem čtvrté hodiny odpoledne dálnici D1 na 37. kilometru ve směru na Brno. Na místě zasahují záchranáři.

Hromadná nehoda se stala na trase Praha - Říkovice. Na místě v tuto chvíli probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Prozatím není jasné, jak dlouho budou omezení na dálnici trvat.

"Na 37. kilometru došlo k hromadné nehodě dvou kamionů, autobusu, dodávky a dvou osobních aut. Ve směru na Brno doprava v tuto chvíli stojí," uvedl mluvčí policistů Jakub Vinčálek.

Podle prvotních informací se při nehodě zranili dva lidé, řidič autobusu je zaklíněn ve vozidle. Na místo letí i vrtulník záchranné služby.

Není to ale jediná nehoda, která dopravuje na dálnici D1 komplikuje. Přibližně tři kilometry před hromadnou nehodou se měla srazit další auta.

Témata:  dopravní nehody

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy