Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vražědkyně z Tesca chtěla jíst lidské vnitřnosti... Nové drsné informace

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Praha - Michelle S., která v obchodním centru ubodala 54letou ženu, toužila ochutnat lidské maso. Deníku Právo se s tím svěřila žena, která byla s vražedkyní hospitalizována v psychiatrické léčebně. Útočnice podle všeho věděla, že bude zabíjet.

"Říkala, že má sadistické a sexuálně násilné sklony a je lesba. Doslova řekla, že chce žrát lidské vnitřnosti. Vím, že i některé ženské sexuálně obtěžovala," řekla deníku bývalá pacientka, která si přála zůstat v anonymitě.

S 33letou Michelle S. se setkala v Psychiatrické nemocnici Bohnice, kam vražedkyni převezli po prvním pokusu o vraždu. Dva týdny před ubodáním ženy na Andělu se snažila tričkem uškrtit mladou ženu v kavárně a touhou vraždit se prý netajila ani před lékaři.

"K nám na pavilón 23 se dostala až druhý týden. Šel z ní strach, všichni se jí báli, ale já jsem se snažila to nedat najevo. A tak se mnou sem tam mluvila," popsala pro list pacientka, která s agresivní Michelle mluvila i o její minulosti.

"Říkala, že měla blbý dětství. Vyrůstala v dětském domově. Tedy až potom, co šla z rodiny, kde ji nevlastní otec znásilňoval. Těžko říct, jestli si to nevymýšlela, ale z toho traumatu měly pramenit její tužby, které ji začaly ovládat," dodala žena.

Před propuštěním z psychiatrické léčebny prý Michelle žádala o ochranné bydlení. Touha po lidském mase ji prý tížila. "Chtěla zůstat pod zámkem. Věděla, že jinak někomu ublíží. Dříve bydlela na ubytovně ve Vysočanech. Ale tam se asi vracet nechtěla," uzavřela pacientka své vyprávění.

Její slova potvrdil i muž, který se s útočnicí také léčil a ozval se televizi Nova. "Doktorům se neustále snažila říkat, že má sadistické a nekrofilní představy," řekl. Násilím prý hrozila i jiným pacientům a pacientkám.

Sny o ubližování jiným lidem si Michelle S. splnila ve čtvrtek v obchodním centru na Smíchově, kde popadla nůž z regálu a ubodala 54letou zákaznici v oddělení domácích potřeb. Kriminalisté ženu v pátek odpoledne obvinili z vraždy a soud ji vzal do vazby.

Kdo ponese odpovědnost za to, že se žena dostala z psychiatrie a za několik hodin vraždila, by měli určit vyšetřovatelé v psychiatrické nemocnici v Bohnicích i v řadách policie. Jasno by mělo být do dvou týdnů.

Témata:  psychiatrie krimi

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy