Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hlavní tah na Prahu je uzavřen, při nehodě na Karlovarsku zemřel člověk

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Karlovy Vary - Hlavní silniční tah z Karlových Varů do Prahy uzavřela tragická dopravní nehoda, která si vyžádala jeden lidský život. Další člověk je vážně zraněný, nehodu prověřují policisté.

Mezi obcemi Andělská Hora a Olšová Vrata na úrovni golfového hřiště se v pátek odpoledne čelně střetla dvě osobní auta.

"Při nehodě jedna osoba utrpěla smrtelná zranění neslučitelná se životem a druhá osoba byla těžce zraněna," řekla TV Nova policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Jak přesně se nehoda stala, je předmětem dalšího šetření. Podle svědků ale jeden z řidičů při průjezdu zatáčkou plynule vjel do protisměru a druhý řidič nestihl reagovat.

"Než se odklidí vozidla, tak bude silnice uzavřena a objízdné trasy, které jsou stanoveny, tak zůstávají," potvrdila mluvčí. Řidiči nyní jezdí přes Bochov, Hlinky a Tepličku. Úplné zprovoznění policisté očekávají kolem 17. hodiny.

Témata:  dopravní nehody

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 14:49

Soud s Trumpem startuje. 12 porotců rozhodne o jeho osudu

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy