Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Poslední fotky před smrtí, pak Simonu srazil neohleduplný mladík na skůtru

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Orlík - Začátkem července se na Orlíku stala tragédie, život krásné Simony ukončil náraz skútru, který řídil 19letý mladík. Při riskantní jízdě na vodním skútru narazil do pramice, na které jela dívka se svým přítelem. Život tím nezničil pouze mladé ženě, ale i jejím nejbližším.

Mladý pár byl na romantické projížďce na Orlíku. Stačil jen okamžik, aby se z krásného dne stal ten nejhorší v jejich životech. Před tragickou událostí si mladý pár, který měl celý život před sebou, pořídil několik fotografií.

Přítel Simony zůstal po nehodě zraněný. Vzpomínku na milovanou dívku sdílel na sociálních sítích. "Po třiceti letech jsem konečně poznal pocit, když mě někdo miluje," napsal Miroslav na Facebooku.

Celou tragédii velmi těžce nese Simonina máma Šárka, která měla pouze jedno dítě. "Moje Simonka se narodila předčasně v sedmém měsíci. Měla 1080g a 36cm. Byla maličká, zachránili nás v Praze na poslední chvíli. Byla krásná princezna. Byla jsem celých 18let jen se Simonkou, byla můj život," napsala zdrcená maminka dívky.

Byl letní slunný den, když vzal přítel Miroslav svou přítelkyni na výlet. "10.7.2016 vzal její přítel Simonku na loďku, aby si udělali krásnej romatickej den. Ta fotečka na loďce je poslední, focena byla ten den 17:25 ," podělila se máma Šárka o poslední šťastné okamžiky v životě své dcery (foto zde a zde).

Nikdo netušil, že se vše změní jen o 15 minut později. "Frajírek na vodním skútru a strhnul Simonku," napsala máma dívky. "Měla poranění hlavičky a rozsáhlá zranění, velké vnitřní krvácení, přes všechnu snahu při leteckém transportu podlehla. Neumím bez své holčičky žít, ani nechci. Bolí to moc a život bez Simonky nemá smysl," zakončila nešťastná Šárka.

Případ stále vyšetřuje policie, a tak nejsou známy bližší informace. Zároveň se kvůli tragédii zvedla vlna diskuzí o bezpečnosti na vodních plochách v České republice.

Témata:  lidé Policie ČR

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy