Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muže (†83) na Kladensku zabil soustruh

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Kladno - K tragické nehodě došlo v pátek dopoledne v Srbech, části obce Tuchlovice, na Kladensku. Třiaosmdesátiletý senior na sebe v kůlně strhnul soustruh. Přivolaný lékař mu už nedokázal pomoci. Na vyproštění těla museli hasiči použít techniku.

"Po desáté hodině jsme přijali oznámení od hasičů, že v obci Tuchlovice na sebe muž, ročník 1933, strhl soustruh, který ho zavalil. Bohužel na místě podlehl smrtelným zraněním, která si zřejmě způsobil," uvedla pro TV Nova mluvčí kladenských policistů Michaela Nováková.

Policisté teď prověřují všechny okolnosti, které k tragickému úmrtí třiaosmdesátiletého seniora vedly. Podle mluvčí Novákové byla nařízena pitva.

Na místě zasahovali hasiči z Kladna a ze Stochova. Když ale dorazili na místo, byl již muž, na kterého stroj spadl, mrtvý. Hasiči přesto museli na místě tragédie zůstat skoro dvě hodiny.

"Čekalo se na příjezd kriminálky. Když si kriminalisté udělali veškerou dokumentaci, byli jsme požádáni, abychom tělo vyprostili. Pomocí hydraulických vaků hasiči soustruh nadzvedli a tělo vytáhli. Pak ještě počkali na pohřební službu a pomohli ji s naložením těla," dodal mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík.

Témata:  úmrtí úrazy

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy