Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Matka s dcerou se pokusily spáchat sebevraždu. Zachránáři jim naštěstí včas pomohli

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Kladno - Návštěva příbuzného zachránila život psychicky nemocným ženám z Vinařic na Kladensku. Naštěstí přišel právě včas, když se matka s dcerou pokusily spáchat sebevraždu. Oběma ženám naštěstí včas pomohli záchranáři.

Záchranáři a policisté zasahovali v sobotu ráno ve Vinařicích na Kladensku. Do rodinného domu je zavolal muž, který objevil své příbuzné, které se pokusily o sebevraždu. Podle informací agentury Aktu.cz jsou obě ženy psychicky nemocné a o sebevraždu se už měly pokusit minulý měsíc.

"Mohu potvrdit, že jsme dnes ráno zasahovali u pokusu o sebevraždu žen ročník 1938 a 1960," řekl TV Nova mluvčí středočeských policistů Jakub Vinčálek.

"Ošetřili jsme dvě ženy, které nebyly v ohrožení života a při vědomí a převezli jsme je do nemocnice," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Ženy měly velké štěstí, že jejich příbuzný nic nepodcenil, a když mu neotevíraly dveře, tak do domu vnikl a zavolal záchranáře. Ti obě ženy převezli do kladenské nemocnice.

Témata:  krimi sebevražda záchranáři

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy