Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Šok v lékárně: Žena přinesla do prodejny v Kopřivnici mrtvé dítě

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Kopřivnice - Pracovníci jedné z kopřivnických lékaren se vzpamatovávají z šoku, který zažili v úterý ráno. Na pobočku totiž dorazila žena s mrtvým dítětem. Policisté připad prošetřují jako usmrcení z nedbalosti.

"V úterý ráno jsme přijali oznámení o úmrtí pětiměsíčního dítěte, ke kterému došlo na Novojičínsku," potvrdila krajská policejní mluvčí Lenka Sikorová.

"Vzhledem k nízkému věku dítěte se policie k případu nebude blíže vyjadřovat," dodala Sikorová. Potvrdila pouze to, že vyšetřování je na samotném začátku a k případu policisté přistupují jako k usmrcení z nedbalosti.

Jak hrůzný zážitek to musel být pro pracovníky lékárny, si můžeme jen domýšlet. Miminko ale mělo podle zjištění deníku Právo na sobě již posmrtné skvrny, jeho oživování svědky proto nepomohlo.

Témata:  krimi děti úmrtí lékárny

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy