Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladík nepřišel v pondělí do práce, policie žádá veřejnost o pomoc

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ostrava - Po dvaadvacetiletém Michalu Jelenovi z Ostravy pátrá od pondělí policie. Mladík ráno nepřišel do práce a existují obavy, že se mu něco stalo.

"Pohřešovaný byl naposled spatřen dne 15. srpna 2016 v 07:30 hodin, kdy měl údajně odejít z místa svého bydliště k lékaři a následně do zaměstnání, kdy však na uvedená místa již nedorazil. Může existovat obava z ohrožení zdraví pohřešovaného," uvedl policejní mluvčí Richard Palát.

Muž je vysoký asi 180 centimetrů, hubené postavy, má černé vlasy (v současnosti vyholené) a modré oči. Zvláštním poznavacím znamením je asi deset centimetrů velký obrázek jelena, který má vytetovaný na pravém rameni.

"Policie tímto žádá veřejnost o jakékoliv informace vedoucí k nalezení pohřešované osoby. Kontaktovat nás můžete na kterékoliv služebně Policie České republiky, nebo na telefonním čísle 974 726 736(719), případně na bezplatné telefonní lince 158. Za pomoc a informace děkujeme," dodal Palát.

Témata:  krimi pohřešované osoby

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy