Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nahý motorkář projížděl Havířovem. Strážníci ho dlouho nedokázali chytit

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Havířov - Havířovští strážníci pronásledovali ulicemi města nahého motorkáře se zákazem řízení. Muže se přitom dlouho nedařilo dopadnout, průjezd policii totiž komplikoval řidič Audi, který strážníky nechtěl nechat projet.

Fotografie nahých žen na motorce najdete na internetu celkem snadno, natrefit ale na zcela nahého muže, který se "na Adama" prohání na motorce v reálu, se jen tak někomu nepodaří.

Někteří obyvatelé Havířova už ale tento zážitek mají. Navíc mohli napjatě sledovat, jak motorkáře pronásledují strážníci mětské policie - blokovaní řidičem Audi, informuje Týdeník Policie.

Strážníci divokou honičku zachytili na kameru ve služebním voze. Stejně tak zadržení 37letého muže, který nezvládl řízení a nakonec sám havaroval.

Muži se naštěstí nic vážného nestalo, po pádu se ještě pokusil nasednout k řidiči Audi. Policie nevylučuje, že oba muži se znali.

Případem se dále policisté zabývají. Muž totiž kromě toho, že jel zcela nahý, neměl na stroji registrační značku a ani povolení řídit.

Témata:  Policie ČR

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy