Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie pátrá po svědcích střelby v Karlových Varech

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Karlovy Vary - Před restaurací v Karlových Varech byl v úterý večer postřelen 42letý muž. Podle záchranářů není v ohrožení života. Poblíž místa střelby se nachází muslimská modlitebna a dlouho se proto spekulovalo nad možnou spojitostí. Policie hledá svědky střelby.

Policie už potvrdila, že střelba neměla souvislost s Islámským kulturním centrem, které poblíž sídlí.

Krajská policejní mluvčí Kateřina Böhmová uvedla, že se střílo před 19:00 před restaurací v ulici I. P. Pavlova. "Na linku 158 jsme o tomto incidentu přijali oznámení a na místo byly okamžitě vyslány policejní hlídky. Po příjezdu zajistili policisté místo činu," uvedla mluvčí.

Po pachateli policie pátrá. "Žádáme případné svědky události, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo zavolali na linku 158," dodala Böhmová.

Témata:  Karlovy Vary střelba v ČR Policie ČR

Aktuálně se děje

18. května 2024 19:57

Trump promluví na mítinku asociace držitelů zbraní

Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump v sobotu vystoupí na výročním zasedání vedení Národní asociace držitelů zbraní (NRA). Půjde o jeho deváté vystoupení na akci vlivné lobbistické skupiny, informovala agentura Reuters. Od Trumpa se v USA čeká, že bude ostře vystupovat proti novým omezením vlastnictví střelných zbraní. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy