Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Z okna rodinného domu vypadly dvě děti. Skončily v nemocnici

Děti
Děti
Foto: Pixabay

Brno – Z okna rodinného domu na Brněnsku dnes vypadly dvě děti. Po pádu z čtyřmetrové výšky mají jen lehká zranění, přesto byly převezeny do nemocnice.

Dvě malé děti vypadly dnes ve Tvarožné na Brněnsku ze čtyřmetrové výšky z okna rodinného domu v prvním patře a zranily se. Podle mluvčí jihomoravské záchranné služby Hedviky Kropáčkové mají jen lehčí zranění.

Podle ní záchranáři převezli děti do brněnské nemocnice na kontrolní vyšetření. „Utrpěly odřeniny a povrchová zranění," doplnila Kropáčková.

Podle policie děti vypadly poté, co se opřely o síťku v okně a ta jejich nápor nevydržela. Spadly na trávu. Bližší informace o věku dětí či jejich pohlaví policie vzhledem k velikosti obce, kde k incidentu došlo, sdělit nechce.

Témata:  děti záchranáři

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy