Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nemohu si pomoci. Frau Merkel je mi lidsky odporná, spustila ostře česká advokátka

Summit G7 v Německu, Angela Merkelová
Summit G7 v Německu, Angela Merkelová
Foto: g7germany.de

Praha - Německá kancléřka Angela Merkelová je advokátce a bývalé novinářce Janě Hamplové odporná. Podle ní není důvod nejmocnější ženu světa zvát do České republiky.

"Nemohu si pomoci. Frau Merkel je mi lidsky odporná. Není důvod ji zvát, ani se jí klanět. Děje se obojí. Jako kdysi za Brežněva. Frau Merkel je mi odporná tím, co dělá, tím, jakou moc si usurpuje v Evropě, a tím, jak je bezohledná k ostatním členským zemím. Ona je dnes ten diktátor. A opět přichází z Německa. Jen to neříká nahlas - to, o co jí skutečně jde," tvrdí advokátka.

"Angela Dorothea (což je její druhé jméno) je asi dobrá matematička a zná fyziku, a možná má i talent na jazyky, ale to je taky vše. Jinak je to v mých očích přirozeně hloupá žena bez humanitního vzdělání bez jakékoli přirozené obličejové mimiky, která se zaměřila cíleně na svůj politický kariérní růst, a tomu podřídila vše. Nemá děti, což musí zákonitě ovlivňovat její pohled na svět, protože žena matka vnímá ohrožení úplně jinak, než žena, která vnímá jen samu sebe. A Frau Merkel je tou nejvíce důležitou osobou pro Frau Merkel. Nedejme si namluvit, že to, co koná, koná pro blaho jiných - ne, jen pro svou kariéru," uvedla na svém blogu na aktualne.cz s tím, že pozvat sem tyto lidi mohla jen žena bez citu a jakékoli míry empatie, tedy politický stroj, žijící mimo svůj národ, mimo klasickou rodinu a mimo klasické hodnoty. "Pouze konstatuji, že dáma, která sem pozvala tu nevzdělanou a sexuálně frustorvanou masu lidí, která k nám infiltruje i teroristy, nikdy nemůže pochopit pojem "ohrožení našich dětí"," dodala.

Podle ní byl problém uprchlíků vytvořen cíleně, aby se evropské státy musely semknout v jeden celek, v jeden evropský superstát, kterému bude vládnout Německo. "A ono tomu vše nasvědčuje - diktát Bruselu ohledně kvót, vyhrožování a vydírání z Bruselu...ovšem pod taktovkou této dámy, která má občas výraz, že člověk pochybuje, zda je duševně zdráva. Dosáhla opaku - EU se štěpí, a ostatní raději nechají Německo osamoceno a plné těch hord, než by se jakkoli do tohoto sebevražedného experimentu zapojili," domnívá se.

Dnes byl podle ní vytvořen a vyvolán problém, s nímž si jeden stát neporadí. "Přesně to bylo cílem této dámy. A Frau Merkel k ovládnutí Evropy sebou sama neváhala ohrozit i své rodné Německo. Je vidět, že nic lidského jí není cizí. Proto je mi odporná. Měli bychom si uvědomit, že tato žena pro završení své politické kariéry, kterým se má nepochybně stát ať psaná či nepsaná hlava Evropy, obětuje cokoli. Své Německo, členské státy Evropské Unie, i naše bezpečí a klid, kterých Evropa za cenu neskutečných obětí několika válek dosáhla. Frau Merkel to zahodila pár větami, kterými pozvala "hosty". Hosty, kteří nás ohrožují, kteří čerpají naše bohatství, o které se nezasloužili, kteří námi pohrdají, kteří nikdy nebudou pracovat, a kteří nás znásilňují a vraždí. Máme totiž pro ně hodnotu nula. To všechno bylo Frau Merkel z duše jedno. I selfie si udělala," tvrdí.

"Frau Merkel má za pár dnů přijet. A my kolem ní máme skákat. protože prý Německo potřebujeme. Ekonomika prý to žádá. Jenže všechno není o penězích, a ani my a naše národní hrdost by neměla být na prodej. A tak, jako mne nadzvedlo, když se moje vážně nemocná přítelkyně nedostala v těchto týdnech do lázní, protože jsou okupovány bohatě platícími Araby, takže na české pacienty nezbývá místo, tak mi těžce vadí, že Frau Merkel uzavřeme někam mezi vědce, protože to je nekonfliktní prostředí. Stokrát NE," dodala.

Merkelová je pro advokátku "ztělesněním všech zrůdností politiky, sobectví, bezohlednosti a zrady." Zradila prý celou Evropu, ohrozila její hodnoty, a proto je pro Hamplovou nepřijatelné, aby jí to při její návštěvě někdo neřekl. 

Témata:  Angela Merkelová Německo

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy