Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Verča kvůli neznámému muži přeletěla svět. Vše dopadlo tak, jak to nikdo nečekal

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Mladá Češka se nenechala odradit strašidelnými scénáři a následovala hlas svého srdce. Musela přeletět víc než 8 tisíc kilometrů, aby se se svou láskou vůbec poprvé setkala, stálo to ale za to.

Čtyřiadvacetiletá Veronika se s 42letým Bryanem seznámila přes aplikaci Tinder, když svou březnovou dovolenou trávil v Praze. Dvojice se ale nepotkala, protože Bryanovi zbývalo jen pár hodin, než nasedl do letadla zpět do rodného Denveru.

Veronika si ale s mužem nepřestala psát a za tři měsíce se hodně sblížili. A tak se dívka rozhodla, že své úspory utratí za letenku do USA, aby se mohli konečně osobně poznat. "Mezi námi ležel obří oceán a osmihodinový časový rozdíl. Šance na rande - mizerná," popsala Veronika na svém blogu.

Ani poté, co všechno pečlivě naplánovali, to ale nebylo jednoduché. Setkání se nelíbilo ani jedné z rodin. "Až do mého odjezdu dával otec najevo velké obavy a především rozčílení nad mou naivitou," doplnila dívka.

Pro tatínka-policistu byl Bryan návnada, která buď vůbec neexistuje, nebo ji hned po příletu zneužije. "Přirozeně mě to hluboce zraňovalo. Ale za tím vším pouze stála jeho obrovská starost o mou osobu. Bál se o mě jako každý jiný táta o svou dceru," dodala Veronika.

I na druhé straně panovala nervozita a nesouhlas s Bryanovým rozhodnutím. "Cizí, mladá, svobodná a bezdětná dívka z malého evropského státečku jede navštívit jejich syna. Nejspíš toužím po trvalém pobytu v USA, a tak milovaného amerického synka zkusím nahnat do vdavek," vypráví Češka.

Ani jeden z předpokládaných scénářů ale naštěstí nenastal. Bryan s Veronikou se k sobě nejdříve chovali jako přátelé, při týdenní cestě po Coloradu se do sebe ale ještě víc zamilovali. A hned, jak Veronika přistála zpátky v Praze, začal šťastný pár plánovat další setkání - zřejmě se sejdou "někde na půl cesty".

"Stálo to za to. A všechno, co jsem zažila, překonalo moje očekávání. Na tomhle příběhu by se mohli slušně namastit scénáristé z Hollywoodu. Zdá se jako z pohádky, ale přitom se skutečně odehrál - prožila jsem ho já sama," uzavřela Veronika.

Témata:  ženy vztahy Láska, intimnosti

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy