Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vážná nehoda: Řidič zůstal zaklíněný v autě, 5 zraněných

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Uherské Hradiště - Ani sobota se neobešla bez nehod. Při vážné nehodě na Uherskohradišťsku se odpoledne zranilo pět lidí, z toho dvě děti. Hasiči museli z jednoho vozu vyprošťovat zaklíněného řidiče, kterého poté ošetřili zdravotníci.

K vážné dopravní nehodě vyjížděli hasiči těsně před půl čtvrtou, po čelním střetu, při kterém se zranilo pět lidí, zůstal jeden z řidičů zaklíněný ve svém autě. Kvůli většímu počtu zraněných vyrazili k bouračce také tři sanitky.

První byla na místě dopravní policie, sanitky a hasičské vozy přijely téměř současně. Zdravotníci se ihned pustili do ošetřování zraněné rodiny s dvěma dětmi, která jela ve Fabii.

Hasiči se ve stejnou chvíli dali do vyprošťování zraněného řidiče, který zůstal zaklíněný za volantem auta Škoda Felicia.

"Hasiči pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a páteřní desky vysvobodili řidiče z vozu Škoda Felicia a předali ho k dalšímu ošetření zdravotníkům. Současně s těmito pracemi provedli protipožární opatření a odpojení akumulátorů vozidel. Uniklé provozní kapaliny zasypali sorbenty," uvedl k případu tiskový mluvčí hasičů Zlínského kraje Roman Žemlička.

Témata:  dopravní nehody nehody aut

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy