Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Unikátní krádež v Česku: Na Vysočině zmizela chata

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Třebíč - V Česku je opravdu možné úplně všechno. Bohužel i v tom negativním slova smyslu. Policie z Vysočiny se začala zabývat případem, kdy někdo ukradl chatu.

O krádežích traktorů, bagrů nebo dokonce těch úplně nudných krádežích aut slyšíme skoro každý den. Na Vysočině, konkrétně v Kozlanech na Třebíčsku, teď policie musí řešit poněkud jiný případ krádeže. Někdo tam totiž ukradl celou chatu.

"Zatím neznámý pachatel v přesně nezjištěném období odcizil nezjištěným způsobem dřevěnou chatu, která byla umístěna na parcele v katastrálním území obce Kozlany na Třebíčsku," uvedla mluvčí policie na Vysočině Dana Čírtková.

Majiteli chaty, který teď už ale žádnou chatu na svém pozemku nemá, vznikla škoda nejméně 250 tisíc korun. Chata byla dřevěná, je tedy otázka, jestli ji někdo převezl jeřábem na svůj pozemek a doufá, že si toho nikdo nevšimne, nebo jestli ji někdo nepoužije prostě jako topení na zimu a snadno se tak zbaví důkazů.

Pokud o krádeži dřevěné chaty máte jakékoliv informace, kontaktuje policii na čísle 158.

Témata:  krádeže

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy