reklama

"Dobrý večer, pane řediteli Dvořáku, píšu Vám otevřený dopis. Po omráčení OVM v poledne mi koncentrujete adrenalin v krvi večerní debatou s Halíkem a dorazíte mě Dvořákovou," napsala v úvodu dopisu s odkazem na Otázky Václava Moravce exposlankyně.

"Já dost čtu. Ale ne Bureš press. Tam mám svobodu, že si to nemusím kupovat. Vás si kupovat musím a nechci. Brakování archivu anebo Halík a Šiklová a Marvanová a Macháček a Jelínek. A furt dokola," pokračuje.

"Já mám takové podezření, že si myslíte, že jsme úplní idioti. A urážíte mě. Čtu neskutečně kultivované komentáře vzdělaných lidí tady na FB. A pak si platím brak. Neexistuje tady jiný moderátor než VM? To je tak ubohý. Proč Vám platíme tuto nekreativitu?" ptá se dále.

Následně se sama odpovídá: "Protože jsme idioti co neumí zvolit lidi co Vám zatnou tipec. Odpověděla jsem si sama. Děkuji Vám za reakci, ale nechoďte na mě s etickým kodexem. Ten už jste mi poslal. Zdar! Kateřina Dostálová," dodala exposlankyně.

Závěrem přiložila vzkaz pro své příznivce na sociální síti: "Vážení přátelé, já to nevydržela a po té dnešní koncentrované hrůze jsem se ozvala. Dobrá reakce mého muže. Hážeš p....s... Asi mě FB vymaže. Zdar Moravče a Dvořáku!"