Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předvolební kampaň začala. Plakáty baví český internet

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Podzimní krajské a senátní volby se kvapem blíží a ulice a internet už pomalu zaplavují rozličné předvolební slogany a plakáty. A k vidění nejsou jen profesionální díla, ale i podomácku vyrobené koláže.

A některé domácí výtvory vypadají, že je dělali lidé s naprosto nedostatečnými počítačovými dovednostmi, kteří se rozhodli jít cestou pejska a kočičky z pohádky. A splácali tak dohromady páté přes deváté.

Nekorunovaným králem bizarních předvolebních plakátů je nejspíš Zbyněk Habrnal, který kandiduje za Stranu přímé demokracie.

Pochopitelně tak chtěl na svůj plakát umístit logo domovské strany. A nejspíš nechtěl platit grafika. A dostal spásný nápad - vyfotit monitor počítače, na kterém je logo otevřené. Výsledkem je tak vskutku úsměvná předvolební propagace.

Cestu svépomoci zvolil i Jiří Maria Sieber, který na Mostecku kandiduje do Senátu za politické hnutí Řád národa. Ten se na jeden předvolební plakát vyfotil, kterak sedí na automatické pračce.

Na jiném výtvoru se Sieber navlékl do koženého kabátu a klobouku a namontoval se před vybydlené paneláky ze sídliště Chanov. A výtvor udělal tak, že každý pozná, že to smolil doma na koleni.

Témata:  Volby 2016 volební kampaň volby

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy