Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Podezřelý ze sériových vražd taxikářů zřejmě brzy stane před soudem

Taxi
Taxi
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Městské státní zastupitelství v Praze podalo obžalobu na muže podezřelého z vražd tří pražských taxikářů. Podezřelý by mohl stanout před soudem v nejbližších měsících. Hrozí mu až doživotí.

Člověk podezřelý ze sériových vražd taxikářů by už brzy mohl stanout před soudem. Státní zástupce má jasno. Pětatřicetiletý muž je podle obžaloby zastřelil kvůli penězům. Teď mu hrozí až doživotní vězení.

"Mohu potvrdit, že jsme obdrželi obžalobu včerejšího dne. Předsedkyně senátu, doktorka Čeplová, dostala spis na stůl," potvrdila mluvčí pražského městského soudu Markéta Puci.

Soudkyně teď bude spis studovat. Má tři měsíce na to, aby ho buď vrátila k došetření, nebo nařídila hlavní líčení.

Tělo prvního taxikáře se našlo prvního února 2014 v autě na Vinohradech. Další dva řidiči zemřeli v noci na jedenáctého dubna, těla vrah nechal na polní cestě v Uhříněvsi.

Témata:  Policie ČR taxi

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy