Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena skočila pod vlak i s autistickým synem, péči o něj prý nezvlálada

Vlaky
Vlaky
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Chomutov - Bez nás ti bude líp. To napsala zoufalá pětačtyřicetiletá žena svému mladšímu synovi krátce před tím, než se s druhým synem vrhla pod vlak. Nezvládala totiž péči o něj.

Druhý syn, který pod koly vlaku skončil s ní, byl totiž podle Chomutovského deníku těžký autisty, u nějž se nemoc projevovala velkou agresivitou.

Proto ho rodina po zrušení klecových lůžek nemohla umístit v žádném ústavu. Vše prý navíc komplikoval fakt, že matka odmítala synovi dávat uklidňující léky.

Podle deníku měla žena, která se živila jako zdravotní sestra, autistického syna v domácí péči. A tu nejspíš už nezvládala. Proto se minulou středu večer i s ním vrhla u Kamencového jezera pod přijíždějící vlak.

Od zoufalého činu ženu neodradilo ani to, že doma má ještě druhého, čtrnáctiletého syna. Policie odmítá případ komentovat, ale potvrdila, že mezi oběma mrtvými je příbuzenský vztah.

Témata:  vlaky sebevražda

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy