Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie po dvou týdnech našla Janu (13) a Dana (16)

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Litoměřice - Pátrání po třináctileté Janě z Doksan a šestnáctiletém Danovi z Mlékojed na Litoměřicku končí. Policie je ve středu našla, oba jsou v pořádku.

"Pátrání bylo ukončeno. Pohřešování byli nalezeni a jsou v pořádku," potvrdila TV Nova informaci policejní mluvčí Pavla Kofrová. Za jakých okolností se dvojice našla, zatím není jasné.

Pár zmizel 28. srpna odpoledne na Litoměřicku. Rodiče mladého Daniela ještě téhož večera zburcovali své známé i širokou veřejnost na sociální síti s žádostí o pomoc při hledání. Mladý pár se v době útěku znal pouhé tři dny: "Dan se s ní seznámil přes bratrance. Byli spolu jednou jedinkrát venku, pak se jeden den neviděli a třetí den už spolu utekli," popsala nám matka Daniela.

Jenže ani to k vypátráním dvojice nevedlo. Minulý týden rodiče Dana dokonce nabídli 5 tisíc korun tomu, kdo by poskytl informace vedoucí k nalezení jejich syna. Jeden ze sousedů rodiny pohřešované dívky nabídl dokonce 50 tisíc korun! "Pro nás to nejsou cizí děti. Janička je od nás z vesnice," vysvětlil.

Témata:  pohřešované osoby

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy