Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Matka vyskočila se synem z devátého patra, nepřežila

Dívky v depresi, ilustrační fotografie
Dívky v depresi, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Trstená - Policie prošetřuje smrt 33leté ženy z oravské Trstené. Lenka vyskočila z okna v devátém poschodí, s sebou vzala dvouletého synka. Zraněného chlapečka záchranáři převezli do martinské dětské nemocnice.

Žena podle všeho chtěla spáchat sebevraždu, a tak vyskočila z okna v devátém poschodí. Ke vší hrůze ale nechtěla zabít jen sebe, ale i svého dvouletého syna, kterého držela při skoku v náručí.

Přivolaný lékař už mohl jen konstatovat smrt ženy. Dítě okamžitě záchranáři převezli do nemocnice. Jestli je mimo ohrožení života, není jasné.

"Je to strašné. Nemůžeme se z toho vzpamatovat. Lidé říkají, že dítě mělo štěstí a při pádě se zachytilo o nějakou stříšku," řekla pro slovenský Čas paní z Trstené.

Případem se zabývá policie. Ta mimo jiné prošetřuje i to, proč vlastně matka chtěla ukončit svůj život, jestli měla nějaké psychické problémy nebo deprese.

Témata:  sebevražda ženy děti

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy