Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sedmnáctiletá Simona utekla z diagnostického ústavu Rodiče se bojí nejhoršího

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Hradec Králové - Už bezmála týden rodiče pohřešují sedmnáctiletou Simonu Balogovou. Ta měla utéct z diagnostického ústavu v Hradci Králové. Policie po ní vyhlásila pátrání v pondělí.

"Máme velký strach, dcera trpí anorexií," popsala vyděšené matka, která se na TN.cz obrátila. Policie ani zástupci ústavu prý o dívce nemají žádné informace.

Rodiče se ale bojí, že se Simoně mohlo něco stát. "Její kamarádka nám na facebooku napsala, že nám přeje upřímnou soustrast a že je naše dcera nejspíš mrtvá," řekla matka. Tuto informaci jim kriminalisté ale nepotvrdili.

Simona je asi 164 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, hnědé vlasy a tmavě hnědé oči. Pokud víte, kde se dívka může nacházet, obraťte se na nejbližší policejní stanici či tísňovou linku 158.

Témata:  pohřešované osoby

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy