Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vážná nehoda v Praze: Policejní vůz se zapnutým majákem se střetl s osobním autem, pět zraněných

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Praha - V pražských Holešovicích se dnes brzy ráno srazil osobní automobil s policejním vozem. Tři policisté, dva muži a jedna žena, byli s vážnými zraněními převezeni do Ústřední vojenské nemocnice.

Zranění dvou žen z osobního vozu jsou lehká, záchranáři je převezli na traumacentrum nemocnice Motol.

Nehoda se stala na křižovatce Veletržní ulice a ulice Dukelských hrdinů kolem 4:30. "Řidič policejního vozu tam podle všeho projížděl se zapnutými majáky i sirénou, přičemž došlo ke střetu s dalším osobním vozidlem značky Subaru," uvedla mluvčí policie Iveta Martínková.

Po střetu bylo služební vozidlo odmrštěno a narazilo do sloupu značky a tří zaparkovaných aut. Podle mluvčího záchranné služby Dominika Horna byla nejvážněji zraněna policistka, která seděla vzadu ve vozidle, po nehodě v něm zůstala zaklíněna.

Témata:  dopravní nehody Policie ČR

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy