Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž na Kolínsku přejel při couvání vlastního syna (†2)

Děti, ilustrační fotgorafie
Děti, ilustrační fotgorafie
Foto: Pixmac

Kolín - K velké tragédii došlo v neděli dopoledne v obci Ratenice na Kolínsku. Teprve dvouletý chlapec zahynul, když jej při couvání přejel vlastní otec.

Ani hodinová resuscitace zraněnému chlapci nepomohla. Lékaři museli konstatovat smrt. Jak televizi Nova potvrdila mluvčí středočeských policistů Michaela Richterová, muž při couvání svého dvouletého syna přehlédl a vozidlem jej přejel.

Chlapec utrpěl mnohočetná poranění neslučitelná se životem. "Přesné příčiny a okolnosti tragické nehody jsou předmětem vyšetřování," doplnila policejní mluvčí. Dechová zkouška vyloučila, že by třiatřicetiletý řidič byl opilý.

K tragické dopravní nehodě vyjížděli středočeští záchranáři také v sobotu odpoledne. V obci Zichovec na Kladensku narazil do zdi osobní automobil. Řidička a spolujezdkyně, která seděla na předním sedadle, nehodu nepřežily. Dva muži, kteří cestovali vzadu, utrpěli vážná zranění.

Témata:  nehody aut děti

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy