reklama

„Opravdu naše armáda hodlá 'vyživovat' naše vojáky na vojenském cvičení vietnamskou kuřecí polévkou v halal verzi? Ostudné. Zavřela bych provianťáka na týden do ubikace a dávala mu ji každý den. Proboha, proč halal? Uniklo mi něco, nemají společné alianční cvičení s Turky? Tak tohle se fakt zásobovačům hodně nepovedlo!" zlobí se na svém facebookovém profilu Černochová.

Nejde prý jen o to, že je polévka halal. „Nemluvě o tom, že výživová hodnota je mizerná a pro vojáky zcela nevhodná. Nutričně i ideologicky.. Neprovokuju, prostě se to tak sešlo, vařím si další kýbl domácího kuřecího vývaru na pošramocený žaludek a jsem pěkně vytočená," dodala poslankyně.

Její stížnost velmi potěšila bojovníka proti islámu Konvičku. „Před pár hodinami jsem tady kálel na farizejského Přemysla Sobotku z ODS. Tato suprkočanda z ODS (jinaktéž Paníposlankyně, Panístarostová a Ostrostřelkyně) si naopak nejen za tento post zaslouží kytku - hubana - metál (dle výběru vážené dotyčné). Je jí pro ty baráčníky škoda..." posteskl si Konvička.