Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

U Karlových Varů uhořel v autě řidič, smrtelná nehoda se stala také v Jílovém

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Praha/Karlovy Vary - Smrtí řidiče skončila ve středu večer nehoda osobního vozu v Jílovém u Prahy. Další smrtelná ve středu večer stala na Karlovarsku.

Řidič (†67) v Jílovém u Prahy podle policie ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici a narazil do stromu. "Muž cestoval ve voze sám, přivolaný lékař u něj konstatoval smrt," uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa. Silnice na Kabáty byla kvůli nehodě přes dvě hodiny obousměrně uzavřena.

Na silnici u obce Hory na Karlovarsku zemřel při požáru auta ve středu večer člověk. "Do betonových zábran zřejmě narazil ve vysoké rychlosti. Po nárazu začalo osobní auto hořet, v době příjezdu hasičů na místo bylo celé v plamenech," řekl mluvčí karlovarských hasičů Martin Kasal. Řidič podle něj pocházel z Německa.

Společně s policisty, kteří na místě měli služebního psa, hledali záchranáři i případné další účastníky nehody. "Nikoho dalšího ale v okolí místa události nenašli," uzavřel Kasal.

Témata:  dopravní nehody

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy