reklama

Zatímco Clintonová je svým způsobem sázka na jistotu, od Trumpa nikdo neví, co čekat. Nenítak jisté, jestli si Amerika polepší nebo naopak. Co však jisté je je fakt, že republikánský kandidát se neustále ocitá pod palbou kritiky.

Naposledy se do něj pustili armádní experti kvůli jeho komentářům bojů v Mosulu. Trump tvrdil, že Američany podporovaný irácký útok promeškal „moment překvapení" a že tak mohli militantní bojovníci utéct. Podle expertů ale nemá tušení, o čem mluví.

Jeff McCausland, penzionovaný armádní plukovník a bývalý děkan na Army War College, tvrdí, že Trump neví vůbec nic o vojenské strategii. Jeho slova cituje server listu The New York Times.

Zpravodajská stanice CNN pro změnu tvrdí, že Trump lže. Sáhl ke lži například při třetí prezidentské debatě ve chvíli, kdy ho Clintonová kritizovala za to, že podporuje jaderné vyzbrojení dalších zemí světa. "To jsem neřekl. Takový citát nenajdete," prohlásil republikánský kandidát. Podle CNN však v průběhu kampaně několikrát mluvil o tom, že atomové zbraně by měly mít i země, které jimi dnes nedisponují.

V sobotu se přihlásila již devátá žena, která řekla, že se ji Donald Trump pokoušel proti její vůli políbit na ústa. Republikánský kandidát na prezidenta všechna nařčení odmítá. Svědčí to ale o jeho nevyzpitatelnosti, která může být podle Kaisera výhodou.

"Volil bych Donalda Trumpa," řekl herec serveru EuroZprávy.cz.