Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Moc dobře si tě pamatuju, raději se přihlas. Kvitová popsala muže, který ji napadl

Petra Kvitová
Petra Kvitová
Foto: Wimbledon.org

Prostějov - Policie zveřejnila předběžnou podobu pachatele, který v úterý v Prostějově přepadl tenistku Petru Kvitovou a pořezal ji na ruce. Dvojnásobná wimbledonská vítězka agresora detailně popsala ve středu večer při výslechu.

"Moc dobře si tě pamatuju. Popsala jsem tě tak podrobně, že tě stejně chytí, tak se raději přihlas!" citoval Blesk její vzkaz, který mu předal mluvčí tenistky Karel Tejkal.

Muž ve věku do 35 let je vysoký asi 180 centimetrů, má světlou pleť, hnědé oči, krátké hnědé vlasy a normální postavu.

Útočník měl na sobě bundu okrové barvy, přibližně o jednu konfekční velikost větší než postava muže, volnější modré džíny, na nohou šedé sportovní zavazovací boty se třemi bílými pruhy na bocích, ne však značky Adidas. Na hlavě měl béžovou čepici s krátkým kšiltem, takzvanou bekovku.

Občané se s informacemi mohou obrátit na linku 158 nebo přímo na prostějovské policisty na adrese Újezd 12.

Témata:  Petra Kvitova krimi

Aktuálně se děje

16. května 2024 10:25

Expert: Ficova ochranka selhala. Kulkám uhýbala, namísto aby premiéra bránila

Bývalý slovenský policejní prezident Štefan Hamran byl jednáním ochranky postřeleného slovenského premiéra Roberta Fica zaskočen. Uvedl to v rozhovoru pro Dennik N. Pro RTVS uvedl, že na vině je selhání ochranky.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Pavel

Pavel vyzval k podpoře Ukrajiny i hledání konce války

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.