Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Marksová setřela Babiše: Na jeho fotku s hříbaty zareagovala vlastními zvířátky

Michaela Marksová /ČSSD/
Michaela Marksová /ČSSD/
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD) na sebe upoutala pozornost na sociální síti Twitter příspěvkem s koťaty. Reaguje tak na ministra financí Andreje Babiše (ANO), který se včera v době právě probíhající vládní krize, nechal vyfotit u hříbat ve středočeských Milovicích.

"Jak jste se měli tenhle týden? Já jsem se skoro vůbec nedostal mezi lidi a musel se pohybovat jenom mezi politiky. Takže jsem už fakt potřeboval na čerstvý vzduch. V sobotu se mi to konečně povedlo na křtu prvního jarního hříběte v Milovicích. Se svojí rodinou žijí na přirozených pastvinách mezi Milovicemi a Benátkami nad Jizerou. Mají tam i zubry a pratury. Úplný unikát nejen v Evropě, ale i ve světě. O téhle rezervaci psali dokonce na New York Times a BBC. Malý Fergus byl plachý, ale ze všech návštěvníků mě pustil nejblíž. Byl to super zážitek a nabil mě do dalšího týdne. I vy se držte," napsal včera, uprostřed právě probíhající vládní krize, ministr financí Andrej Babiš na svůj Facebook.

Trumfnout se ho rozhodla ministryně práce a sociálních věcí za ČSSD, Michaela Marksová. Té vystačil pouhý editační program pro fotografie Photoshop. V příspěvku na svém Twitteru tak Marksová sedí u zdi porostlé břečťanem a všude kolem ní jsou koťata.

Čau lidi. Kolega Babiš se o víkendu nabíjel u hříbátek.Já u koťátek. A teď se radši vrátíme k příčinám vládní krize. pic.twitter.com/ZYD1MSf1lX

— Michaela Marksová (@MMarksova) 15. května 2017

"Čau lidi. Kolega Babiš se o víkendu nabíjel u hříbátek. Já u koťátek. A teď se radši vrátíme k příčinám vládní krize," napsala k příspěvku ironicky Marksová. Oslovení "čau lidi" používá na svých sociálních sítí právě ministr financí Babiš.

Témata:  Michaela Marksová-Tominová Andrej Babiš X (dříve Twitter)

Aktuálně se děje

17. května 2024 19:50

Třináct zemí vyzvalo Izrael, aby neprováděl rozsáhlou ofenzivu ve městě Rafáh

Třináct zemí, včetně sedmi členů Evropské unie, vyzvalo Izrael, aby neprováděl rozsáhlou ofenzivu ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy a umožnil dovoz humanitární pomoci na toto palestinské území přes všechny dostupné přechody. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Fiala ve volebním štábu Petra Pavla

Odbory odvolaly protest. Fiala je zve k jednacímu stolu

Premiér Petr Fiala (ODS) ocenil reakci odborů, které ve ve světle událostí na Slovensku zrušily plánovaný protivládní protest. Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) to oznámila ve čtvrtek, protestní akce měla proběhnout v úterý 21. května. Důvody pro svolání demonstrace však podle zástupců zaměstnanců trvají.