Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dominik Feri baví internet. Kajínka měla po propuštění zadržet módní policie

Jiří Kajínek po 23 letech vyšel z vězení
Jiří Kajínek po 23 letech vyšel z vězení
Foto: Tomáš Soukup / INCORP images

Praha - Teplický radní Dominik Feri (TOP 09) je známý pro svůj smysl pro humor, který se nebojí veřejně prezentovat. Vyřádil se třeba na propuštění nejznámějšího vězně v Česku Jiřího Kajínka. Toho měla podle Feriho vtípku ihned po propuštění zadržet módní policie.

Mladá nadějná tvář strany TOP 09, Dominik Feri, často a rád provokuje. Teplický radní, který bude kandidovat do podzimních sněmovních voleb na kandidátce TOP 09 v Praze, se dlouhodobě snaží o to, aby přitáhl mladé lidi k zájmu o politiku. 

Volí k tomu své cesty po českých středních školách, ale také časté vyjadřování se k aktuálním politických a společenským problémům na sociálních sítích. V těchto dnech se rozhodl vtipně okomentovat propuštění Jiřího Kajínka, který si odpykával doživotní trest za dvojnásobnou vraždu.

Kajínek opustil rýnovickou věznici včera v odpoledních hodinách, na sobě měl jen výrazně svítivé zelené tílko a kalhoty. Dominik Feri následně zveřejnil na svůj twitterový účet obrázek s právě propuštěným Kajínkem. "Podle neověřených informací Kajínka krátce po propuštění zadržela módní policie," stálo pod fotografií.

A dnes Feri opět zaperlil. Přidal fotografii instagramového účtu Jiřího Kajínka (s největší pravděpodobností falešného účtu, Kajínek podle svých slov na včerejší "tiskové konferenci" mobil zatím nevlastní), kde v popisku stojí: "Mám rád střelné zbraně a Miloše Zemana,". "Lepší instagram v Česku neuvidíte," okomentoval to Feri.

Dominik Feri bude na pražské kandidátce až na posledním místě. Kandidátku má vést bývalý předseda strany Karel Schwarzenberg (TOP 09). "Jestli vám i přesto připadá věk lídra kandidátky poněkud vysoký, vězte, že já na posledním místě ji se svými 21 lety (teď je mi 20, narozeniny mám až v červenci) vyvažuju," okomentoval vtipně pro Reflex svou kandidaturu Feri.

Témata:  Dominik Feri Jiří Kajínek TOP 09

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy