Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pošta na Božím Daru začala do celého světa rozesílat Vánoční zásilky s razítkem

Vánoce, ilustrační fotografie
Vánoce, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Boží Dar - Pošta na Božím Daru ode dneška rozesílá vánoční zásilky, do celého světa poputují kilogramy pošty. Motivem letošního razítka je adventní věnec a autorkou návrhu je výtvarnice Iveta Holešová.

Loni bylo na Božím Daru orazítkováno a odesláno 381 kilogramů pošty, to je asi 84.204 kusů. Ve schránce na Božím Daru lidé zanechali během roku už více než 23 kilogramů zásilek.

"V posledním měsíci roku Ježíšek přání rozešle jejich adresátům, a to doplněná speciálním poštovním razítkem," připomněl mluvčí České pošty Ivo Vysoudil. Všichni zájemci mohou své dopisy či pohlednice zasílat také na adresu Vánoční pošta, Boží Dar 1, 362 62.

Dopisy a pohlednice jsou adresovány nejen do České republiky, ale i do Číny, Japonska, Austrálie, USA, Kanady, Německa či Slovenska.

Témata:  Vánoce pošta

Aktuálně se děje

20. května 2024 21:54

Litva: Ukrajina by měla mít více svobody při útocích na cíle v Rusku

Západní spojenci Ukrajiny by měli zrušit omezení na použití zbraní dodaných na Ukrajinu a dopřát Kyjevu více svobody při útocích na cíle v Rusku. V pondělí to během rozhovoru prohlásil litevský ministr zahraničí Gabrielius Landsbergis, informuje agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy