Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zloději přepadli přepadli zaměstnankyni pumpy a ukradli stovky tisíc korun

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Český Krumlov - Policie pátrá po útočnících, kteří loni 27. prosince u Dolního Dvořiště přepadli řidičku Škody Fabie. Ukradli jí několik set tisíc korun. Případní svědci se mohou ozvat na lince 158.

Pátrá se po vozidle modré metalizované barvy, v němž patrně útočníci jeli. Podle informací ČTK útočníci přepadli zaměstnankyni čerpací stanice, jež u sebe měla několikadenní tržbu.

Událost se stala 27. prosince po 10:00 na lesní cestě u silnice I/3. "Projíždějící řidiči si mohli všimnout nejen pohybu modrého metalizovaného vozidla, ale také na lesní cestě stojící Škody Fabie a zaparkovaných nezjištěných vozidel, po kterých pátráme," řekla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Dodala, že vozidlo útočníků mohlo mít v přední masce nebo za čelním sklem modrý maják.

Témata:  krimi přepadení Jihočeský kraj

Aktuálně se děje

16. května 2024 8:46

Fico je po operaci stabilizovaný, tvrdí úřady. Bojuje o život, píší média

Slovenský premiér Robert Fico je středečním atentátu nadále hospitalizován v nemocnici v v Banské Bystrici. Informace o jeho zdravotním stavu se ale rozcházejí. Televize Markíza dnes ráno uvedla, že je po několikahodinové operaci stále v ohrožení života. Podle prohlášení místopředsedy vlády Tomáše Taraby a státního tajemníka Filipa Kuffy je ale Ficův stav stabilizovaný.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Pavel

Pavel vyzval k podpoře Ukrajiny i hledání konce války

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.