Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na D1 u Brna se srazilo šest aut. Provoz je omezený, tvoří se dlouhé kolony

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Brno - Provoz na 200. kilometru dálnice D1 u Brna ve směru na Ostravu zastavila dnes v 7:45 nehoda dvou nákladních aut a čtyř dodávek. Zranili se tři lidé, dva z nich vážně. Jednoho řidiče bylo nutné z vozidla vyprostit. V 09:10 začala auta projíždět místo nehody přes odstavný pruh.

Těžká zranění utrpěli muž středního věku a mladá žena, záchranáři oba převezli na urgentní příjem brněnských fakultních nemocnic. Další mladý muž se zranil lehce.

Za místem nehody se podle dálničních kamer vytvořila asi čtyřkilometrová kolona. Řidiči cestující od Prahy na Ostravu mohou dálnici opustit na exitech Brno-centrum nebo Brno-jih. Na D1 lze pak znovu najet ve Slatině nebo na exitu Brno-východ.

Policisté směrují auta po objízdné trase přes Brno, konkrétně přes Hněvkovského, Ostravskou a Řípskou ulici. Lze očekávat hustý provoz

Témata:  dopravní nehody Jihomoravský kraj dálnice D1

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 14:22

Španělský premiér Pedro Sánchez zvažuje rezignaci

Španělský premiér Pedro Sánchez ve středu uvedl, že zvažuje možné odstoupení v reakci na oznámení soudu, který zahájil vyšetřování premiérové ​​manželky na základě podezření z korupce. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy