Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Neviděli jste ji? Policie pátrá po 13leté Alici z Chomutovska, mohla by si ublížit

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Chomutov - Policie nadále pátrá po Alici Jelínkové (13) z Chomutovska, která se v pátek vracela autobusem z Prahy domů a do cílové stanice v Jirkově už nedojela. Díky už v pátek hledal policejní vrtulník. Bezvýsledně.

Dívka je hubená, vysoká 155 až 160 centimetrů. Má zčásti vyholenou hlavu, vlasy modrofialové barvy, nosí výrazné modré čočky a v uchu má piercing. Dívka je zařazena v databázi Dítě v ohrožení.

Alice Jelínková, narozená v březnu 2004, v pátek dopoledne odjela autobusem do Prahy. Z hlavního města se vracela autobusem v 16:50 hodin. "Do cílové stanice v Jirkově již nedojela, vystoupila v Lounech, nebo Chomutově," uvedla policie.

Cestou do Prahy na sobě pohřešovaná měla černé oblečení, na bundě pruh maskáčoviny. Při návratu z Prahy na sobě měla oblečení modré barvy. Její telefon je nekontaktní, naposledy o sobě dala vědět rodině v pátek ráno. "Je důvodné riziko, že by si mohla ublížit. Informace přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně," uvedla policie.

Témata:  pohřešované osoby Chomutov Ústecký kraj Policie ČR

Aktuálně se děje

16. května 2024 21:40

Pavel vyzval k podpoře Ukrajiny i hledání konce války

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy

Petr Fiala ve volebním štábu Petra Pavla

Odbory odvolaly protest. Fiala je zve k jednacímu stolu

Premiér Petr Fiala (ODS) ocenil reakci odborů, které ve ve světle událostí na Slovensku zrušily plánovaný protivládní protest. Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) to oznámila ve čtvrtek, protestní akce měla proběhnout v úterý 21. května. Důvody pro svolání demonstrace však podle zástupců zaměstnanců trvají.