Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na Kladensku se srazilo pět aut, pět zraněných, z toho tři děti

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Třebíz (Kladensko) - Na silnici I/7 u Třebíze na Kladensku se dnes před 15:00 srazilo pět aut. Pět lidí utrpělo zranění, tři z toho byly děti.

Jednu ženu musel s těžkými zraněními převézt do nemocnice vrtulník, řekli ČTK mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík a záchranné služby Petra Effenbergerová. Silnice je v místě nehody uzavřena.

Těžce zraněnou ženu museli hasiči z auta vyprostit. "Zaklíněná žena utrpěla vážné poranění, byla u ní nutná intenzivní lékařská péče včetně připojení k umělé plicní ventilaci. Po ošetření byla letecky přepravena do střešovické nemocnice," řekla Effenbergerová.

Další žena utrpěla středně těžká zranění. Při nehodě se zranily také tři děti, všechny utrpěly lehčí zranění.

Témata:  nehody aut

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy

Zbyněk Stanjura /ODS/

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.