Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na Bruntálsku zemřel při nehodě traktoru osmnáctiletý mladík

Sklizeň brambor
Sklizeň brambor
Foto: MiZ, EuroZprávy.cz

Bruntál - V Býkově na Bruntálsku dnes při nehodě traktoru s valníkem zemřel osmnáctiletý mladík. Stroj se s ním převrátil.

O rok starší muž, který jel také v traktoru, utrpěl těžká poranění. ČTK o tom informovala mluvčí bruntálské policie Pavla Jiroušková. 

K tragédii došlo na poli v Býkově místní části Láryšov asi v 08:30. Traktor Zetor na vlečce převážel sud s vodou pro dobytek. "Za dosud nezjištěných okolností se ale traktor převrátil," řekla mluvčí.

Příčiny a okolnosti tragické události prověřují podle ní krnovští kriminalisté. "V tuto chvíli nemůžeme zveřejnit žádné bližší informace," uvedla. Kdo traktor v době nehody řídil, policie zjišťuje.

Mladší muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Devatenáctiletého pak muže přepravil vrtulník do ostravské fakultní nemocnice. Jeho zranění jsou vážná. 

Témata:  zemědělci

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy