Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Neznáte ho? V příkopu ležel cyklista v bezvědomí, policie žádá veřejnost při jeho identifikaci

Cyklostezky
Cyklostezky
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Jarkovice - U Jarkovic na Benešovsku v pátek večer havaroval cyklista a utrpěl vážná zranění. Neměl u sebe žádné doklady, policie proto žádá veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti muže.

Vážně zraněný cyklista byl nalezen po 19:00 deset metrů za obcí směrem na Konopiště. Ležel v bezvědomí v silničním příkopu. "Vrtulník záchranné služby přepravil muže v bezvědomí do nemocnice," řekla dnes ČTK policejní mluvčí Monika Schindlová.

Muži je 45 až 50 let, je štíhlý a měří 180 centimetrů. Má neupravený plnovous, hnědé prořídlé vlasy a šedé oči. Na sobě měl cyklistické oblečení, bílou přilbu a bílé cyklistické sluneční brýle.

Kolo, na němž havaroval, mělo takzvané berany a rám olepený černou karbonovou folií. 

Informace k případu můžete podat na lince 158.

Témata:  dopravní nehody Středočeský kraj cyklisté

Aktuálně se děje

17. května 2024 20:49

Slovensko dementuje nepravdivé informace: Atentátník nebyl liberál ani extremista

Slovenskem otřásl atentát na premiéra Roberta Fica. Střelcem, který po výjezdním jednání vlády pětkrát vystřelil na premiéra, byl Juraj Cintula. Internetem okamžitě začaly kolovat informace o "SBSkáři z Levic". Některé se však ukázaly jako nepravdivé.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Fiala ve volebním štábu Petra Pavla

Odbory odvolaly protest. Fiala je zve k jednacímu stolu

Premiér Petr Fiala (ODS) ocenil reakci odborů, které ve ve světle událostí na Slovensku zrušily plánovaný protivládní protest. Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) to oznámila ve čtvrtek, protestní akce měla proběhnout v úterý 21. května. Důvody pro svolání demonstrace však podle zástupců zaměstnanců trvají.