Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pozor, do čeho obouváte své děti: Dvouletá holčička skončila v agonii kvůli sandálům

Děti, ilustrační fotgorafie
Děti, ilustrační fotgorafie
Foto: Pixmac

Praha/Londýn - Od krve a v bolestech skončila teprve dvouletá holčička z Anglie. Její rodiče jí pořídili gelové sandálky v růžové barvě, které ji ošklivě poranily.

Matka děvčátka, Britka Lisa Connor, zakoupila v prodejně Next své dvouleté dceři růžové gelové sandály. Po pouhých 30 minutách chůze a menšího pobíhání holčička přišla za mámou v šílených bolestech.

Dívenka Esmé Connor skončila se zakrvácenýma nohama (zde). "Esmé byla v úplné agónii. Nemohla jsem tomu uvěřit, protože je nosila jen půl hodiny," řekla britskému deníku její matka. "Všude kolem kotníku a chodidel byla krev, trvalo nám hodinu dceru uklidnit. Nové boty někdy dřou, ale tohle je neslýchané," dodala.

Lisa kontatkovala zákaznický servis prodejny Next (zde). Údajně se s podobným případem zatím nesetkali. "Sandály podrobíme důkladné inspekci," uvedla tisková mluvčí společnosti.

"Ostatní rodiče mi sdělili, že měli podobný problém. Jen doufám, že se tohle nestane nikomu jinému," doplnila matka dívenky.

Témata:  obuv děti zboží

Aktuálně se děje

16. května 2024 8:46

Fico je po operaci stabilizovaný, tvrdí úřady. Bojuje o život, píší média

Slovenský premiér Robert Fico je středečním atentátu nadále hospitalizován v nemocnici v v Banské Bystrici. Informace o jeho zdravotním stavu se ale rozcházejí. Televize Markíza dnes ráno uvedla, že je po několikahodinové operaci stále v ohrožení života. Podle prohlášení místopředsedy vlády Tomáše Taraby a státního tajemníka Filipa Kuffy je ale Ficův stav stabilizovaný.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Pavel

Pavel vyzval k podpoře Ukrajiny i hledání konce války

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.