Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

D11 stála kvůli tragické nehodě. Dva mrtví

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Při čelní srážce osobního a nákladního auta na dálnici D11 na Nymbursku zemřeli dva lidé, oba byli řidiči. Osobní vůz Mercedes ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru. Nehoda se stala kolem 03:40, obě auta začala po nehodě hořet.

Dálnice byla uzavřena v obou směrech, nyní je už uzavřen jen směr na Hradec Králové, řekli ČTK mluvčí hasičů Ladislav Holomčík a policie Martina Fejfarová.

Řidič osobního auta pravděpodobně do protisměru vjel na nájezdu, kdy odbočil do špatného směru. Po střetu začala obě vozidla hořet, svědci na tísňovou linku popisovali, že po nárazu vozidla vybuchla.

Okolnosti nehody nyní vyšetřuje policie, na místě zasahuje také kriminální policie. Dopravu policie odklání na 25. kilometru sjezdem na Sadskou, zpět na dálnici se mohou řidiči vracet na 35. kilometru u Vrbové Lhoty.

Témata:  nehody aut

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy