Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Langer by jednoznačně hlasoval za vystoupení z EU. Proč?

Ivan Langer
Ivan Langer
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Exministr vnitra a někdejší politik Ivan Langer silně nesouhlasí s členstvím České republiky v Evropské unii. Hlasoval by proto pro její vystoupení.

Langer se na sociální síti svěřil, že v referendu o vstupu do EU hlasoval proti. S členstvím v ní je nespokojen a byl by pro to, aby Česká republika z unie vystoupila. "Bude-li se EU vyvíjet tak, jak se vyvíjí... V referendu o vystoupení z EU budu hlasovat pro!" dodal.

Langer se také se vyjádřil k informacím, že šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta má blízko k ministru financí Andreji Babišovi. "ANO Roberte! Opravdu spolu nejsme propojeni! A nikdy jsme nebyli! Skleničky ve sklepě jsem před domovkou umyl. Daktylky jsou negativní! SMS jsem v telefonech myslím vymazal. A kdyby ne, určitě to zařídíš! Jen tvůj obrázek s tvým věnováním si tvoji kluci vyfotili. Pošli mi ho prosím! Äž zase budeš chtít přijít na návštěvu, dej vědět předem. Neznámým lidem neotvírám! A pozdravuj Andreje!" uvedl Langer.

Vyjádřil se také k "novým časům",  které nastávají v České republice. "Státní hymnu je na Pražském hradě zakázáno zpívat! Na NATO spojence je na ulici zakázáno vystrkovat holý zadek! Život je povolen! Myšlení je zakázáno!" uvedl.

Témata:  Ivan Langer EU Robert Šlachta

Aktuálně se děje

16. května 2024 11:02

Slovenská policie obvinila atentátníka Juraje Cintulu, hrozí mu doživotí

Slovenská policie obvinila atentátníka Juraje Cintulu z úkladné vraždy z pomsty na chráněné osobě ve stadiu pokusu. Podle Denníku N mu hrozí 25 let až doživotí. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Pavel

Pavel vyzval k podpoře Ukrajiny i hledání konce války

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.