Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hromadná havárie na Plzeňsku: Auta se srazila s autobusem, několik zraněných

Záchranná služba, ilustrační fotografie
Záchranná služba, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Několik aut a autobus havarovalo dnes večer na silnici u Města Touškova na severním Plzeňsku. Silnice je v místě nehody uzavřená.

Záchranáři převezli do nemocnice pět zraněných, nikdo nebyl v ohrožení života. ČTK to dnes řekly mluvčí policie Markéta Fialová a záchranné služby Veronika Albrechtová.

Podle dostupných informací osobní auto jedoucí od Města Touškov pravděpodobně předjíždělo autobus a v protisměru se postupně střetlo se dvěma protijedoucími osobními auty. Řidič čtvrtého vozidla, aby zabránil střetu, sjel a havaroval do příkopu, popsala Fialová.

Některé zraněné museli záchranáři z aut vyprošťovat. Sanitky odvezly z místa nehody jednoho člověka se středně těžkým poraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Další čtyři lidi záchranáři transportovali na úrazovou a chirurgickou ambulanci nemocnice.

Silnice 180 mezi obcemi Město Touškov a Kozolupy zůstane podle jednotného systému dopravních informací Ředitelství silnic a dálnic uzavřená zhruba do 21:00.

Témata:  nehody aut nehody autobusů

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy