Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Manžel mluvil své ženě do řízení, za trest si musel vystoupit o sto kilometrů dřív

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Velmi kuriózně skončil,a hádka manželů z Olomoucka. Muž podle policie zasahoval své ženě do řízení, za trest si musel vystoupit o sto kilometrů dříve. Tím ale vše teprve začalo.

„V minulých dnech policisté řešili kuriózní případ. Manželé se vraceli ze sváteční návštěvy. Manžel řidičky usoudil, že jeho žena neumí řídit auto a proto jí údajně začal během jízdy poučovat a sahat do řízení,“ uvedla policejní mluvčí Dita Holečková.

To ale neměl dělat, protože jeho manželce došla trpělivost a svého drahého protějška z vozidla vyhodila. Bylo jí zřejmě úplně jedno, že se právě nacházejí někde mezi Jaroslaví a Vysokým Mýtem, ač oni bydlí o sto kilometrů dál v Olomouci.

„Po několika hodinách se muž ženě ozval s tím, že umírá a neví kde je. Žena proto okamžitě o půl jedné ráno zkontaktovala policisty na lince 158 a začalo hledání manžela. Policisté rozjeli velkou pátrací akci od míst, kde měl muž z vozidla vystoupit,“ uvedla mluvčí.

Naštěstí pátrání mělo šťastný konec, neboť se muž v ranních hodinách objevil doma – živý a zdravý.

Témata:  Policie ČR Olomouc

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy