reklama

Řada žen si dělá legraci o tom, že je poslední dubnový den upálí na hranici jako čarodějnici. Podobně si teď na svůj účet zažertovala i ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová. Ta na sociálních sítích zveřejnila fotografii z úterního pálení čarodějnic, které pořádala ČSSD na Praze 4.

„Asi mnohé zklamu, ale na té hranici to nejsem já,“ napsala k fotce hořící hranice, na jejímž vrcholu byla figurína čarodějnice.

Řadu diskutujících tím pobavila. „Ale ta podoba...“ poznamenal jeden z uživatelů na twitteru. „Oceňuji Váš smysl pro humor,“ poznamenal další. „Je dobře, že Vás neopouští humor. Hodně lidí poslední dobou ale už jo. Jinak přeji pěknou zábavu,“ vzkázal jeden z Čechů.

„Paní ministryně, pálit Vás netřeba. Jen hlavu byste mohla používat víc.,“ poradil Maláčové jeden z uživatelů. Další ale byli o poznání kritičtější. „Největší zklamání dne. Komunistka a feministka bude škodit dál,“ pustil se do ministryně další z Čechů. „Raději se zamyslete nad tím, co děláte. Už Váš sarkasmus o lecčem vypovídá...“ přidal se další.

A podle některých Maláčová shoří tak jako tak. „Buďte v klidu, vy shoříte ve volbách,“ píše další z diskutujících. „Maláčová neuhoří. Maláčová bude sedět,“ předvídá jiný z Čechů.