reklama

„Agentura TH Company, ze které čerpáme ty nejpikantnější informace, právě oznámila, kdo stojí za Brexitem. Od rána bylo jasné, že odchod Británie z EU není blesk z čistého nebe, že musí mít nějaký zákulisní důvod. My víme, jaký!" píše v úvodů svého textu zveřejněného na serveru Reflex.cz Doležal.

Ten poukazuje na to, že v pátek média naprosto ovládlo dění ve Velké Británii a to, jaké vlastně budou důsledky odchodu této země z Evropské unie. Do pozadí tak zapadlo jiné velké téma. „Zpráva ovládla všechna relevantní media včetně pornoserverů a jako zázrakem zmizely mediální úvahy o pozadí války policajtů a státních zástupců," píše novinář.

Připomíná také, že v pátek neměl ani jeden deník na titulní straně informace o kauze reorganizace policie, sporů mezi Šlachtou, Komárkem a Tuhám nebo Babišem a Chovancem. „Je to náhoda? Podle informací TH company, které jsme právě obdrželi, to samozřejmě náhoda není, ale, jako obvykle, jde o spiknutí," rýpnul si Doležal.

„Překvapující je, že za tímto spiknutím, spiknutím Brexitu, nestojí Židé. Ale když se podíváme podrobněji, nacházíme ne židovskou, ale socanskou stopu!" píše s tím, že sociální demokracie je pro Chovancovo vítězství schopna udělat cokoliv.

„A najednou - jako mávnutím kouzelného proutku - zmizí Šlachta z titulů deníků a všude je místo toho Brexit. Takže Chovanec s Tuhým budou moci provést svou hanebnou policejní reformu cíleně zaměřenou proti Babišovým policistům bez pozornosti medií a veřejnosti. Koincidence Brexitu a války policajtů proto nemůže být náhoda. Vystoupení Británie z EU a výsledky britského referenda prostě zařídili Tuhý s Chovancem, aby mohli v tichosti a skrytě provádět v české policii své nekalé rejdy!" dodal Doležal.