Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trable mezi partnery: Žena pobodala muže, ten šel spát. Pomoc mu zavolala až za 12 hodin

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Krasíkov - Další případ napadení mezi partnery se stal tentokrát v Krasíkově na Orlickoústecku, kde žena pobodala svého druha. Pomoc mu zavolala ale až 12 hodin po útoku, kdy se mu začalo dělat špatně. Čtyřicetiletý muž měl v hrudníku šesticentimetrovou ránu a navíc krvácel z ramene. Podle lékařů je až neuvěřitelné, že tak dlouhou dobu bez ošetření přežil.

Tak zoceleného pacienta jsme už dlouho neošetřovali, tvrdili lékaři. A o tomto případu se podle nich bude v odborných kruzích ještě hodně dlouho mluvit.

Žena v noci na pondělí bodla svého druha přímo do hrudníku a to deseticentimetrovou čepelí nože. Rána prošla do hloubky šesti centimetrů. Pak ostří ještě poranilo rameno a muž krvácel. Šel spát, ráno se mu ale začala motat hlava, takže mu družka zavolala pomoc.

Když lékaři slyšeli o bodné ráně, hodně spěchali. Muž byl s dírou ve hrudi při vědomí, nepožadoval ani léky na bolest. Záchranáři ho okamžitě odvezli do nemocnice v Olomouci, kde ho čekala operace. Naopak jeho družka mířila na výslech.

Policisté čekají na lékařskou zprávu, zatím ještě není jasné, z čeho žena může být obviněná. Spekuluje se i o pokusu o vraždu. Motiv zůstává pro policii neznámý. Zatím ani není jasné, zda rozpory přiživil alkohol.

Témata:  krimi pokus o vraždu Zdravotnická záchranná služba

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy