Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na těchto akcích si můžete za vysvědčení užít vstup zdarma

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Většina žáků na základních a středních školách dnes dostala vysvědčení a čekají je dvouměsíční prázdniny. Vysvědčení ale nemusí jen hodit do šuplíků, mohou si díky němu užít řadu akcí a dostat spoustu odměn.

Podívat se do muzea, navštívit zoo nebo dosta zmrzlinu zadarmo. Které dítě by z této nabídky nebylo nadšené? Po celé republice dnes startují akce, které žáky za dobré vysvědčení odmění. A zatímco některé končí už dnes, jiné trvají i několik dní. Několik jsme jich pro vás vybrali.

Futurum Ostrava

Prvních 200 příchozích školáků se samými jedničkami nebo s vyznamenáním odmění dvousetkorunovým dárkovým šekem. Ty budou rozdávat hostesky spolu s Futuráčkem po předložení vysvědčení.

Frýda Frýdek Místek

Školáci, kteří přinesou do Frýdy své vysvědčení, si budou moci hodit dvěma kostkami. Pokud Ti padne alespoň na jedné z kostek jednička, získáš poukázku v hodnotě 50 Kč a zmrzlinu. Pokud Ti padnou jakákoliv 2 stejná čísla, tak získáš poukázku v hodnotě 100 Kč a zmrzlinu. Pokud hodíš najednou 2 jedničky, dostaneš poukázku v hodnotě 500 Kč a zmrzlinu. Jedničkáři na 1.stupni ZŠ a všichni od 2.stupně ZŠ výš, kteří prospěli s vyznamenáním, můžou házet dvakrát.

ZOO Liberec

Všichni žáci a studenti, kterým se zaskví na závěrečném vysvědčení výhradně známky 1 a 2 či hodnocení výborný a chvalitebný, mají ve čtvrtek 30. 6. a pátek 1. 7. 2016 vstup do liberecké zoo zdarma. Vysvědčení je nutno vzít s sebou a na pokladně zoo se s ním řádně pochlubit!

Forum Liberec

Žáci, kteří se pochlubí alespoň jednou jedničkou na vysvědčení, neodejdou z Fora s prázdnou.

Olympia Teplice

Ve čtvrtek si školáci mohou přijít pro dárek za vysvědčení. Vybrat si mohou mezi drinkem od Big Bubbles, kopečkem zmrzliny či B-Smartem v KFC. Každý školák ZŠ, který na info stánku ukáže vysvědčení, dostane jeden z dárků! A pokud má vyznamenání, pak si vybere rovnou dva.

Zámek Benešov nad Ploučnicí

Školáci, kteří zakončí školní rok se samými jedničkami, mohou 30. června pozvat své rodiče či prarodiče na prohlídku Státního zámku v Benešově nad Ploučnicí. Ti školáci, kteří se na pokladně prokážou aktuálním vysvědčením se samými jedničkami, mají možnost pozvat své rodiče na prohlídku zámku zcela zdarma

ZOO Troja

Poslední školní den oslaví v zoo komentovanými krmeními zvířat a vstupem pro děti s jedničkou z přírodovědy za 1 korunu.

Park Hostivař

Každé dítko ve čtvrtek dostane v cukrárně Bany za vysvědčení zmrzlinu zdarma.

Dům vláčků

Máte na vysvědčení alespoň z něčeho jedničku? Pokud ano, přijďte se pochlubit do Domu vláčků. Obdržíte stavebnici jako dárek a poukázku na příští návštěvu zdarma. Platí až do 3. července.

Europark

Děti, které budou mít vysvědčení s vyznamenaním či samými jedničkami, dostanou dárek od Bambule. Žáci jedné třídy, kteří přijdou s vysvědčením v nejvyšším počtu, získají dárkový balíček od Bambule a školní potřeby od Europarku.

Muzea v Praze

Žáci, kteří přinesou ve čtvrtek vysvědčení do Muzea hlavního města Prahy Na Poříčí, Podskalské celnice na Výtoni či do Zámeckého areálu Ctěnice, budou mít vstup zdarma.

Central Kladno

Školák, který v Central Kladno ukáže vysvědčení, může si zadarmo vyrobit vlastní čokoládu.

Plavecký stadion Olomouc

Každý školák, který předloží své vysvědčení na pokladně, má ve čtvrtek vstup na plavecký stadion se slevou 30 %. Školáci, kteří budou mít vyznamenání, budou mít vstup zdarma.

ZOO Olomouc

Každý premiant, který se přijde pochlubit samými jedničkami, může využít vstupu do zoo zdarma. Navíc každý školák, který navštíví zoo a pochlubí se vysvědčením, dostane malou odměnu. Nabídky můžete využít až do 6. července.

Aquacentrm Městkých lázní

Všichni školáci do 10 let, kteří nemají na vysvědčení horší známku než trojku, se dostanou zdarma do Aquacentra Městských lázní.

ZOO Brno

Pokud studujete na základní škole a budete mít na vysvědčení samé jedničky, máte ve čtvrtek 30. června 2016 vstup do Zoo Brno zdarma.

Wikyland

Každé dítě, které Wikyland ve čtvrtek navštíví a sdělí na recepci heslo "Měl jsem prima vízo", dostane na recepci volňásek do wikylandu v hodnotě 199 Kč zdarma.

Poslední červnové odpoledne v Plzni bude patřit dětem. Letní prázdniny tam totiž zahájí Pohádkové náměstí. Náměstí Republiky zaplní pohádkové bytosti. Na pohádkových stanovištích budou čekat postavy z pohádek. Dětem budou zadávat různé zábavné úkoly.

Témata:  děti výlety školství

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 13:31

Zatčení asistenta poslance AfD v Německu. Je podezřelý ze špionáže pro Čínu

Německá policie zatkla v Drážďanech muže podezřelého ze špionáže pro Čínu. Jde o asistenta Maximiliana Kraha, lídra kandidátky krajně pravicové Alternativy pro Německo (AfD) ve volbách do Evropského parlamentu.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy