Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zloděj si vesele kradl na dvoře. Z místa činu už se téměř nedostal, někdo ho tam zamknul

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Do svízelné situace se dostal zloděj, který se vloupal do skladu ve dvoře na pražském Žižkově. Zatímco si plnil tašku cigaretami a zapalovači, někdo zamkl dvůr. A muž se pak nadřel, aby se dostal ven. Bohužel pro něj to bylo přímo v záběru bezpečnostní kamery.

Vypadá to, že se jen tak prochází, ve skutečnosti ale kouká, co by kde ukradl. Tyhle dveře jsou zamčené, tak to zkusí přes dvůr. A dostane se do skladu.

Tam zloděj odcizil doutníky, dýmky a další kuřácké příslušenství. Jenže mezitím někdo, kdo o něm nevěděl, zamyká dvůr. A zloděj má najednou problém.

Vrata nechtějí povolit. Muž dumá s doutníkem v ruce i v ústech a koumá, co dál. Slyší, jak jde někdo po ulici a zkouší ho přesvědčit, aby mu otevřel.

Jenže smůla. Nezbývá než popadnout tašku plnou lupu a zkusit to přes zeď. Taška je ale moc těžká, přes zeď to s ní nejde. Zloděj musí nějaké věci vyházet na ulici, další mu padají do dvora. Je to hodně vydřený lup.

Po několika minutách a s vypětím všech sil se muž ze zamčeného dvora dostal. Nejspíš mu to ale nebude nic platné. Jeho obličej totiž už všichni znají.

Podobných expertů je víc než dost. Zůstávají zamčení v obchodech, hernách nebo na čerpacích stanicích. Někteří vlezou do pasti úplně sami a pomáhat jim musejí ti, od kterých by to chtěli asi nejméně.

Témata:  krádeže lidé

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 8:44

Izrael v noci zaútočil na Írán, tvrdí tisk

Izrael v noci na pátek zaútočil na Írán. Uvedla to americká média s tím, že jde o odvetu za jeho víkendový útok.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy