Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sebevražda mladé dívky: Veronika (†17) oběšení zřejmě plánovala. Dokonce volala o pomoc

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Reprofoto ČT

Buštěhrad - Sedmnáctiletá dívka, která se včera po vysvědčení oběsila v Buštěhradu na Kladensku, svůj čin možná plánovala delší dobu. Svědčí o tom její loňský status na Facebooku s fotografií oběšence. Možná tedy nešlo o zkrat kvůli špatným známkám.

Tělo oběšené dívky objevila včera večer běžkyně, která se byla proběhnout lesem nedaleko buštěhradské školy. "Mohu potvrdit, že přibližně v půl sedmé večer nám byl ohlášen nález oběšené nezletilé dívky v Buštěhradu. Vzhledem k věku oběti a s ohledem na rodinu nebudeme k případu poskytovat žádné další informace," řekl středočeský policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Přesto se podařilo zjistit, že Veronika S. (17) už s myšlenkami na sebevraždu v minulosti nejspíš koketovala. Svědčí o tom i její facebookový profil. 15. prosince loňského roku tam umístila část textu písně Oběšenec zpěváka El Maróna:

V krku křupne a člověk se zhoupneje za tím zrada, lásky dluhy nebo vražda?tělo se uvolňuje a skládá se do keřesmrt už otevřela dveře!

Úryvek doprovázela i fotografie hudebního alba, na které visí oběšený muž nad převrženou židlí. Ironií osudu Veronice jedna z jejích kamarádek k příspěvku připsala: "Konečně na FB něco krásného".

Tělo dívky musí podstoupit pitvu, ale ta zřejmě téměř s jistotou prokáže, že na jejím činu neměl nikdo jiný podíl a případ policie uzavře jako sebevraždu. Původně měli policisté za to, že dívka se oběsila kvůli vysvědčení, které se včera všem školákům a studentům rozdávalo. Nové detaily případu naznačují, že by vše mohlo být i jinak.

Celý text písně Oběšenec /El Marón/

Už se rozhodnul, klíče nechal v zámku, vydal se k lesu,na cestu víno aby uvolnil se od stresu,rozhodnuto jest, lano v kapse, ruka v pěst,v tuhle roční dobu se tady stmívá už v šest.

listí v lese spadený převládá vůně hlíny,nemůže se dočkat až ukončí všecky svoje splíny ,nesnese lidský špíny, on jí má ale za nehtama,zpocený, depresivní otrapa, odkud jsi, z tama.

už začíná být tma, krabice je už dopitá,smyčka nachystaná, stačí hodit flintu do žita,chuť do života zahazuje a skáče z větve,už dřív si představoval jak bude vypadat mrtvě.

v krku křupne a člověk se zhoupne,netočí sice porno ale péro mu stoupne,to se oběšenejm stává, to není vtipale kdyby mu stál s ženskou, bylo by mu líp!

vítr fouká, větev chrčí pod tíhou těla,provaz je stále napnutej, už smrdí tu mrtvola,vůně novýho života, červů a much,je toho tady v celým širým lese úplně plnej vzduch.

hadry nacucaný tělníma tekutinama,teď už ho nemusí srát co bude s narozeninama,je za tím zrada lásky, dluhy nebo vražda?po měsících co tu visí, je správná verze každá.

krk se natahuje, oči jsou vyklovaný,už na zemi skoro klečí, zbytek rodiny brečí,zlatej řetízek už je v tkáni zapečetěn,maso se rozpadá, kůže je zčernalá, teče.

šibenici život neuteče, má ji na krku,ta ho má na háku, smrt otevřela dveře,svaly a vazy vzdávají nápor provazu,tělo se uvolňuje ze spárů a skládá se do keře.

v krku křupne a člověk se zhoupneje za tím zrada, lásky dluhy nebo vražda?tělo se uvolňuje a skládá se do keřesmrt už otevřela dveře!

Témata:  krimi sebevražda Policie ČR

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy